ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αλλαγές & Επιστροφές

Σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγή σε κάποιο προϊόν λόγω μεγέθους, χρώματος ή άλλου λόγου ή να κάνετε επιστροφή ή αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος, θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο 210-9402196 ή μέσω e-mail στο info@arfie.gr. Στη συνέχεια μπορείτε να στείλετε πίσω σε εμάς τα προϊόντα με τον τρόπο της επιλογή σας. 

Η διεύθυνση επιστροφών είναι:
ARFIE.GR
ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟΥ 101
ΚΑΛΛΙΘΕΑ, 17675
ΑΘΗΝΑ
210-9402196

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και σε άρτια κατάσταση, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί ή να έχουν αφαιρεθεί αυτοκόλλητα, ετικέτες, ταμπελάκια και ειδικές σημάνσεις, πέραν της φυσιολογικής δοκιμής. Προϊόντα τα οποία δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν θα γίνονται δεκτά προς αλλαγή και θα επιστρέφονται πίσω στον αρχικό παραλήπτη.

Οι αλλαγές και οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας.

Το κόστος επιστροφής και επαναποστολής βαραίνουν τον πελάτη, με εξαίρεση την περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει στην παραγγελία κάποιο λάθος από την πλευρά μας.

Σε προσωποποιημένα προϊόντα όπως καδράκια και κλιπ πιπίλας με όνομα δεν γίνονται αλλαγές.

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η πληρωμή. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής ήταν η αντικαταβολή, θα χρειαστούμε έναν τραπεζικό λογαριασμό, το όνομα του δικαιούχου και το όνομα της τράπεζας. Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται έως και 14 ημέρες μετά την επιστροφή των προϊόντων.

Υπαναχώρηση

Έχετε τη δυνατότητα και το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν ή και ολόκληρη την παραγγελία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της, χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μας ανακοινώσετε τον λόγο.