ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόποι Πληρωμής

Στο Arfie.gr μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 4 διαφορετικούς τρόπους:

 • Αντικαταβολή: Η πληρωμή γίνεται με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στον διανομέα της εταιρίας ταχυμεταφορών. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 2€.
 • Πιστωτική/ Χρεωστική Κάρτα: Για πληρωμή μέσω πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας, θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva όπου θα συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας που θα ζητηθούν.
 • PayPal: Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. 
 • Τραπεζική Κατάθεση: Μπορείτε να κάνετε την κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:
  EUROBANK
  Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0619.73.0200512677
  IBAN: GR1802606190000730200512677
  Δικαιούχος: ΛΥΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-9402196 ή μέσω e-mail στο info@arfie.gr αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και το όνομα σας ώστε να γνωστοποιηθεί η πληρωμή και να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Τρόπος και Κόστος Αποστολής

Για παραγγελίες άνω των 59€ η αποστολή γίνεται δωρεάν, ενώ για παραγγελίες κάτω των 59€ το κόστος είναι 3€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 2€.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών Speedex, η οποία πραγματοποιεί τις παραδόσεις καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από τις αργίες) και από τις 09:00 έως τις 17:00.

Σύμφωνα με την Speedex, οι χρόνοι παράδοσης είναι:

Αττική 1-3 εργάσιμες ημέρες
Υπόλοιπη Ελλάδα (Χερσαίοι προορισμοί) 2-5 εργάσιμες ημέρες
Υπόλοιπη Ελλάδα (Νησιώτικοι προορισμοί) 3-6 εργάσιμες ημέρες
Απομακρυσμένες/ Δυσπρόσιτες Περιοχές Περιφέρειας 4-8 εργάσιμες ημέρες

Τα προϊόντα στο Arfie.gr είναι ετοιμοπαράδοτα, εκτός εάν αναγράφεται διαφορετική κατάσταση στην σελίδα του προϊόντος. Εξαιρούνται τα προσωποποιημένα προϊόντα τα οποία απαιτούν επιπλέον εργασία.

Σε περιόδους με αυξημένη κίνηση, μεγάλου φόρτου εργασίας ή και λόγω άλλων παραγόντων, οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν.